J2000: Spennende i Vinterligaen

Jentene skal spille 11-er neste sesong, og er derfor med i Vinterligaen for å få kamptrening på stor bane. Så langt har jentene spilt 3 kamper, alle har vært like spennende og endt med 2 seiere og ett tap.

DIF-ROS/Hyggen 0-1

Første kamp endte med et knepent tap. DIF var best gjennom hele kampen, men klarte ikke score på sine mange sjanser. ROS/Hyggen var også gode, og klarte å score på en av sine få sjanser.

DIF-Lommedalen 2-1

Andre kamp var mot et goodt Lommedalen-lag. DIF ønsket revansj etter et knepent tap i serien tidligere på høsten. Begge lag spilte god fotball, og DIF gikk opp  ledelsen 2-0 etter mye flott angrepsfotball. Forsvaret spilte som vanlig solid. I 2. omgang presset Lommedalen på, og da de fikk en redusering ble det spennende på slutten. DIF-forsvaret ryddet imidlertid opp i stor stil, og dermed endte lkampen med DIF-seier.

Hønefoss-DIF 2-3

3. kamp var mot enda et godt lag, denne gang Hønefoss som hadde solide seiere i sine 2 første kamper. På en flott bane (AKA Arena) tok DIF kommandoen fra start, rullet opp angrep etter <ngrep, og ledet 3-0 etter 10 min. Hønefoss kom seg etter sjokkåpningen, og kom etterhvert med. 2 raske reduseringer, og dermed var det spenning i kampen igjen. 2. omgang bølget frem og tilbake, mot slutten hadde hvert av lagene en kjempesjanse, DIF etter et flott angrep til dødlinja, 45 graderspasning ut, men dessverre strøk skuddet like utenfor. Lommedalen gikk rett i angre, og fikk avsluttet med et kjempeskudd som heldigvis for DIF traff oversiden av tverrliggeren.

Vi gleder oss til neste kamper, 3. februar mot Amasone på Arnestad og 17 mars mot ØHIL på Hosle.