J2000: Sterk seier og ufortjent tap

Denne uken var det duket for kamper mot 2 gode lag. Tirsdag spilte DIF2 mot Øvrevoll Hosle 3 og vant 4-1 etter en flott kamp. Onsdag spilte DIF mot Billingstad, og tapte svært ufortjent 2-4.

Tirsdag var det klart mot hjemmekamp mot ØH3. ØH stilte som vanlig med et godt lag, men denne gangen var det liten tvil omn hvor seieren skulle havne. DIF-jentene jobbet knallhardt fra start, og ØH fikk sjelden til spillet sitt.  DIF spilte masse fin fotball, kom ofte til innlegg og skudd, og vant til slutt 4-1.

Onsdag tok DIF2 turen til Billingstad for gruskamp. Grus er ikke jentenes favoritt underlag, men nå tok de tak i kampen fra start, og gikk raskt opp i 2-0 ledelse. Billingstad ble presset tilbake, men på en relativt liten bane ble det trangt foran mål med hele Billingstad i forsvar og nesten alle fra DIF i angrep ble dete trangt foran mål. Flott å se at jentene prøver på skudd. Billingtstad var farlige på kontringer og klarte å få 2 mål slik at det stod 2-2 til pause. 2. omgang fortsatte som den første med massivt DIF-press. Igjen var det trangt foran mål, og da går det som det ofte gjør: Billingstad kontret inn ledelse. DIF fortsatte presset, og rett før slutt kontret Billingstad igjen og fastsatte sluttresultatet til 2-4.

Flott kamp av jentene, bra jobbing, mye fint spill på vanskelig grusbane, og ikke minst: jentene er like blide enten de vinner eller taper!