J2000: Storseier mot Holmen og spennende mot Billingstad

De to siste kampene før sommerferien er unnagjort, en med rekordseier, og en med knepent ett-måls tap.

Mandag kom Holmen på besøk, og her var det kun spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Målene rant inn, mange flotte angrep og glimrende samspill. Mot slutten ble det som vanlig i slike kamper litt for mye fokus på at alle skulle score selv. Holmen hadde noen gode enkeltspillere, men de ble kontant stoppet av vårt solide forsvar. Sluttresultate ble til slutt 21-1 til DIF.

Tirsdag var det duket for en vanskelig bortekamp mot Billingstad. Det viste seg fort at hjemmelaget er mer vant med å spille på grus, DIF-jentene slet med å få kontroll på ballen. Billingstad fikk 2 raske mål før DIF våknet og kjempet seg inn i kampen. 2 flotte mål ga 2-2 til pause. 2. omgang startet som den første, og igjen fikk hjemmelaget 2 raske mål før DIF ble venn med grusbanen. DIF overtok etter hvert mer og mer av spillet, reduserte en gang og hadde mange store sjanser. Dessverre fikk ikke jentene stilt inn skuddfoten, og kampen endte 4-3 til Billingstad. Solid innsats allikevel, og jentene var som vanlig like blide etterpå!