J2000: To ganger tosifret!

Denne ukas kamper ble rene maktdemonstrasjoner fra jentene!

Mandag gjestet Asker 2 DIF-banen. Jentene vartet opp med storspill, Asker-jentene ble spilt trill rundt, hele banen ble brukt, flott raid til dødlinja etterfulgt av presise innlegg. Det tok litt tid før første mål kom, men deretter rant det på. Jentene ga seg ikke før de hadde puttet 12 mål. Askerjentene holdt humøret oppe, og fikk et fortjent trøstemål på strafffe helt på slutten.

Onsdag tok vi turen til Topppenhaug for å spille mot Helset. Det er alltid vanskelig å spille på grus, men i dag vartet igjen jentene opp med storspill. Pasningsspillet og innleggene satt som de skulle selv på en humpete grusbane. Målene rant inn jevnt og trutt, og igjen fikk motstanderne et fortjent trøstemål.

Begge kampene endte 12-1 til DIF! Flott at hele 9 spillere kom på scoringslisten denne uka! Målscorere: Christine (6), Emily (5), Henny (4), Lina (3), Helena (2), Marte, Ingvild, Elise og Julie H. Restene av jentene bidro som vanlig med mange flotte løp og perfekte innlegg, og ikke minst solid forsvarsspill.

Takk igjen til alle som møter opp for å heie på jentene, både hjemme og borte.

Neste uke er det de siste kampene før sommerferien, vi gleder oss allerede!