J2000: Spennende avslutning på sesongen

Jentene har spilt hele 6 seriekamper de siste 2 ukene før høstferien. Alle jentene har da fått 4 kamper hver, og masse spilletid.

DIF J2000 Kamprop

Uke 38:

Første kamp denne uka endte med solide 5-1 mot et Holmen-lag som har blitt mye bedre de siste årene. DIF hadde allikevel full kontroll, og rullet opp mange gode angrep og flotte mål. Det som imponerer mest er allikevel forsvarsspillet. Holmen var gode på kontringer, men forsvaret ryddet opp hver gang, og keeperne til DIF hadde lite å gjøre.

Kamp 2 var mot Asker (Bondi), og igjen ble det enveiskjøring. Mye flott spill og jentene ga seg ikke før det stod 7-0. Askerjentene kjempet bra og ga aldri opp, og hadde fortjent et trøstemål, men forsvaret til DIF stoppet igjen alle forsøk.

Kamp 3 var mot Haslum, og igjen ble det en solid seier, denne gangen 5-1. Jentene har da vunnet alle 8 kampene etter sommerferien! Neste uke venter 3 tøffe kamper før sesongen er slutt:

Uke 39:

Mandag 24.sept 18:30 DIF-Høvik, DIF-banen: Årets siste hjemmekamp endte med solide 5-0 ien tøff, men velspilt kamp. DIF hadde full kontroll, og igjen var det forsvarsspillet som imponerte mest.

Onsdag 26. sept 19:30 Bærum-DIF, Sandvika kunstgress: Dette ble en svært spennende kamp. Bærum hadde et par veldig gode enkeltspillere, men etter en litt forsiktig start tok DIF mer og mer over spillet. Stillingen til pause var 4-4, men i 2. omgang presset DIF stort sett hele tiden. DIF tok ledelsen 5-4, og hadde mange store sjanser til å øke ledelsen, bl.a. flere stolpeskudd og mange gode cornere. Desssverre fikk Bærum mål på sin eneste sjanse i omgangen, og stillingen ble derfor 5-5. Flott kamp i regnværet på Sandvika Stadion.

Torsdag 27. sept 18:30 Lommedalen-DIF, Lommedalen grus: Så kom høstsesongens første og eneste tap. Vi visste at Lommedalen var gode, og jentene trives ikke på grus. Starten på kampen var usedvanlig tafatt av DIF-jentene. Lommedalen mestret grusbanen bedre. Heldigvis fikk Lommedalen kun 1 mål før DIF-jentene begynte å kjempe seg inn i kampen. DIF fikk etter hvert mange angrep, og utlignet fortjent etter et flott innlegg som kontant ble ekspedert i mål. 2. omgang var mer jevnspilt, men DIF var hakket bedre og kjempet på for seiersmålet. Dessverre fikk Lommedalen straffe som de scoret på og vant dermed 2-1. Uansett, DIF-jentene viste god moral, og spilte en flott kamp etter en litt svak åpning.

Da takker vi for i år og jentene tar en velfortjent høstferie før vintertreningen starter.