Kategorier


Arkiv


J2000: Ubeseiret i Liungen cup

I år stilte vi med 1 lag i Liungen cup. Heldigvis stoppet regnet før vi spilte, og det ble igjen 3 flotte kamper av jentene.  Første kamp var mot Holmen.  Jentene brukte litt tid på å komme i gang, og «sovnet» litt etter å ha tatt ledelsen, slik at Holmen utlignet. Dette skulle vise seg å bli det eneste baklengsmålet i turneringen. I andre omgang var vi tilbake i godt gammelt slag, og vant til slutt 5-1.

I andre kamp var det Asker som stod for tur. Selvom Askerjentene kjempet godt i mot, ble det etter hvert enveiskjøring mot deres mål. DIF ga seg ikke før det stod 8-0. Mot slutten ble jentene litt vel ivrige, alle ville score og da går man lett i veien for hverandre.

Siste kamp gikk mot Konnerud.Dette ble en slags finale, da begge lag var ubeseiret. Igjen viste DIFstyrke, med flotte taklinger, gode løp langs siden med flotte innlegg. Konnerud kjempet godt i mot, men DIF scoret 2 flotte mål, holdt tett bakover (med hjelp av nesen til Julie) og vant sin tredje kamp for dagen, denne gang med 2-0.

Da gleder vi oss til de siste 2 kampene før ferien!