J2000:Strålende spill mot gode motstandere

Denne uka møtte vi Bærum og Øvrevoll Hosle, som vi har hatt mange spennende kamper mot tidligere.

Onsdag spilte DIF2 mot et godt Bærumslag som vi visste var gode. Kampen ble spilt på kunstgress, men det øsende regnværet la ikke noen demper på DIF-jentene. Storspillet fra i fjor var tilbake, Bærums sporadiske angrep ble stoppet av at kontant forsvar, midtbanen vant nesten alle duellene, og jentene scoret 7 flotte mål. Bærum hadde gode enkeltsspillere, og selv om DIF hadde spillet var det Bærum som tok ledelsen. Heldigvis løsnet det rett før pause, og DIF ledet fortjent 3-1. 2. omgang fortsatte som første, DIF kjørte kampen, produserte mange sjanser, og og og scoret 4 flotte mål. Bærum var farlige på kontringer, og begge lag hadde stolpeskudd slik at det lett kunne blitt flere mål, og sluttresultatet ble 7-2 til DIF. For DIF spilte: Helena, Julie S, Isabelle, Christine, Marte, Mari, Emily, Lina og Henny. Målscorere: Emily (2), Henny, Julie S, Marte, Christine og Lina. Takk til alle supporterne som stilte opp tross det dårlige været. Bærums lagleder mente at DIF var klart best og vant en fortjent seier.

Torsdag møtte DIF1 Øvrevoll Hosle2. Igjen var DIF på hugget og kjørte kampen fra start. Pasningsspillet satt som det skulle, og mange angrep ble rullet opp. Igjen manglet den siste avslutningen, og ØH fikk mål på sin eneste sjanse i omgangen. Heldigvis våknet DIF, og to flotte mål sørget for ledelse til pause. Andre omgang var mer jevnspilt, men DIF hadde klart de fleste sjansene, og burde avgjort kampen etter at de hadde flere kjempesjanser på slutten. All honnør til ØH som ikke ga opp, og fikk inn en noe heldig mål på helt på slutten, slik at det endte 3-3. For DIF spilte: Elise, Julie H, Ingvild, Emily, Christine, Andrine, Lina og Anja. Målscorere: Christine (2) og Lina.

Takk til jentene som igjen sørget for flott spill og topp underholdning for våre trofaste tilskuere.