J96 – 11er – Norway Cup

B-sluttspill og 1/8-finale mot Vålerenga 1 ventet jentene kl. 10.00 på Rustad. Plaskregnet fra morgenen hadde gitt seg og vi fikk en kjempespennende kamp mot Vålerengas beste 14-årsjenter. Det kan med en gang sies at spillet var en grusom revansj fra Gneistkampen, og vi gjorde vår beste kamp på lenge. Taktikken var lagt på forhånd etter litt spionering på Vålerenga i deres forrige kamp, og jentene fulgte planen  der vi klarte å ta Vålerengas kretslagsspillere ut av spillet. Ingeborg, Henriette BL og Marthe løste sine spesialoppgaver flott.

I første kan vi nok si at Vålerenga hadde et visst overtak og fikk et tidlig mål da vårt press på ballfører glapp. Vi var likevel godt med i kampen og hadde god tro på seier ved halvtid.

I 2.omgang overtok DIF spillet etterhvert, og kom til flere cornere som alltid var farlige – suverene legg fra Amanda. Vi presset Enga hjemover, og fikk en fullt fortjent utligning på Amandas frispark via et enga-hode. Amanda krediteres den gållen.

I ekstraomgangene eide DIF kampen. Vi kunne scoret etter corner og mølje foran mål, da Mathilde fikk skutt fra 13-14 meter og etter panikk i enga-feltet de siste minuttene. Skulle kampen vært avgjort på corner hadde vi vunnet, men myntkast er ikke vår venn. Som i Sommarland Cup tapte vi myntknipset. Trøsten får være at det etter undertegnedes, riktignok begrensede, innsikt i statistisk teori, bør det nå være 87,5% sannsynlighet for å vinne myntkast neste gang. Men hva er egentlig galt med straffekonk ????? Har noen tenkt på de psykiske senskadene blant støtteapparatet når tilfeldighetene skal bestemme ? Dikemark neste ?

Litt skuffet er vi, men en flott kamp av DIF. Våre beste spillere i dag var: Henriette H, Katinka, Hanne W, Kristine K, Ida, Marte FL, Kristine FL, Henriette BL, Amalie, Amanda, Mathilde, Marthe H,Ingeborg og Hanne H.

Støtteapparatet var tilnærmet fulltallig og entusiastisk på en tidlig og regnfull formiddag. Takk til alle  for en flott uke, men nå er NC over.

Vi ser frem mot høstsesongen og Grueturneringen 27.-29.8. Info om dette og treninger fremover kommer snart.