J96: DIF-Bærum 0-4

96-jentene møtte serielederen hjemme på DIF-banen onsdag kveld. Overvannet var heldigvis borte, men en bløt og tung bane gjorde kampen til en kraftprøve. Tross resultatet gjorde jentene en av sine beste kamper for året mot et jevnt besatt Bærumlag med mange veldig gode spillere.

Jentene åpnet friskt og fikk etablert noe spill på Bærums halvdel, og vi jobbet godt i duellspillet. Bærum etablerte et visst overtak og skapte noen gode sjanser tross bra forsvarsspill hos DIF. Ina var også god i DIF-målet. Men, etter ca 23 minutter måtte vi se en svak klarering havne i bena hos en Bærumspiller på 10-12 meter, og da sto det 0-1. Dette holdt seg omgangen ut – bra omgang av våre.

Vi bestemte oss for å trykke skikkelig til i 2.omgang, og klarte å skape et par cornere og noen situasjoner inne i Bærum-boksen. Vår beste mulighet var et skudd like utenfor etter ca 10 minutter, og da kunne det stått 1-1. I stedet overtok Bærum, og fikk 2-0 midtveis på en corner som vel gikk direkte inn.

Uheldigvis ble det ytterligere 2 baklengs de siste 3-4 minuttene, slik at sluttsifrene ikke ble helt bra. Fortjent Bærumseier, men vi klarte å etablere en del eget spill, hadde god sammenheng mellom lagdelene og jobbet hardt helt inn. Duellspillet var meget bra. Minuset er de to sene målene i mot samt at vi gikk målløse av banen for første gang i serien i år.

Som vanlig hyggelig å møte Bærum med en stor supportergjeng. Vi hadde også våre trofaste til stede, men kampsangene må drilles til neste gang. Vår tyrkiske venn dømte igjen en god match, denne gang med en tanke hjemmefordel.

Nå reiser vi på Grueturneringen til helgen, og da har vi veldig god tro på å kjempe om pokalene.