Kategorier


Arkiv


Juniorlaget

Med 6 seiere og ett tap etter ferien ligger juniorlaget på en fin tredjeplass i 2.divisjon. Til tross for at vi har mistet noen til militæret og reisevirksomhet, pluss ett par ’mystiske’ forsvinninger, holder vi fortsatt laget i gang selv om vi har vært helt nede på tannkjøttet ved noen anledninger. Vi hadde en liten mulighet for å ende blant de to beste som ville gi direkte opprykk eller mulighet til kvalifisering om opprykk, men det håpet brast på Haslum-banen hvor vi ble klart slått av ett bedre lag. Vi har også ett 7’er lag som denne sesongen har imponert med flere fine seiere, det skyldes nok antagelig trening over tid og ikke nødvendigvis hardt arbeid på feltet de siste par årene!

Nå gjenstår det 3 kamper for gjengen som hovedsakelig består av 91-gutter og som har holdt sammen i 7 sesonger. Mange har vært med hele tiden, flere har hatt korte avstikkere til storebror i sentrum og kommet tilbake igjen, mens noen nye fjes har kommet til. Det har vært sportslige opp og nedturer, men det aller viktigste er den flotte tonen og kameratskapet i gruppa. All ære til dere mine herrer.

Siste sjanse til å se disse flotte ungdommene på ’hjemmebane’ blir mot serieleder Ski den 23. september klokken 2015 på Borgen kunstgress. Benytt anledningen, det kan bli en stund til neste gang ett juniorlag i DIF kjemper om en topp-plassering i 2.divisjon.