Ny seier til J96-1: 3-2 mot Ready

Årets nest siste seriekamp gikk på Gressbanen kunstgress (!) mot Ready søndag kveld. I vår ble det 3-4 mot samme lag i det som kanskje var årets svakeste kamp, så vi hadde meget lyst på revansje.

Det skulle bli en jevn kamp uten det helt store spillet fra noen av lagene, og i 1.omgang måtte vi se et lite overtak til Ready i medvinden, men der DIF kunne by på en del gode kontringer. Det ble ikke skapt de helt store farlighetene foran noen av målene, men etter ca 20 min. løpte Readys gode spiss fra vårt forsvar og satte inn 1-0. DIF slo ganske raskt tilbake, Kristine K. slo en flott pasning gjennom Ready-forsvaret, der Hanne H. timet løpet perfekt og satte inn 1-1 alene med keeper. 1-1 til pause.

Med medvind i 2.omgang ble det DIF som hadde mesteparten av spillet. Vi fikk en flying start etter ett minutt, da vi fikk frispark på ca. 18 meter. Mathilde satte frisparket godt plassert under tverrliggeren utenfor keepers rekkevidde. Det så ut som vi hadde kontroll, men et Ready-frispark etter 20 min. gikk over vårt forsvar hvor en Ready-spiller skjøt til side for Ina og i mål.  Markeringen i DIF-forsvaret var fullstendig fraværende. DIF trykket på utover omgangen og skapte et par gode muligheter. Men vi var heldige i kampens siste minutt da en Ready-spiller handset i eget felt. Straffen satte Mathilde i mål, og kampen var slutt like etter at Ready tok avspark.

3-2 til oss – litt heldig i dag med et sent mål, men det var også på tide at vi hadde marginene på vår side.

Takk til 8-10 trofaste supportere som som vanlig var til stede på en etter hvert kald kveld. Dommeren gjorde en del rart, men det jevnet seg ut mellom lagene. Nå ser vi frem til siste kamp mot Røa på Borgen kunstgress onsdag 29.9 kl 18.45.