Kategorier


Arkiv


Offisiell åpning av DIF banen

Lørdag 24. september var det endelig klart for åpning av den flotte kunstgressbanen vår. Ca 100 barn og voksne som synes dette er et stort løft for klubben og nærmiljøet deltok på arrangementet i det fine høstværet.lagene-presenteres

DIF leder Bjørn Olsen, Ordfører Lene Conradi og Rådmann Lars Bjerke (som har spilt for DIF) holdt åpningstaler før det var showkamp mellom det som speaker betegnet som «de yngste» (et mixed lag fra DIF J01 og G02) og «de eldste» (et mixed lag fra trener / lagledersiden og politikere / kommunen). Alle tre stilte sporty opp på «de eldste» laget.

Kampen på ca 2 x 15 minutter endte 3-3. Løpeturene til «de eldste» ble kortere og kortere så «de yngste» ville nok vunnet om kampen hadde vart lenger. Men det måtte altså straffespark konkurranse til for at «de yngste» kunne gå av med seieren. De spilte for anledningen i de opprinnelige stripete DIF draktene.

Etter kampen var det samling i midtsirkelen og Adrian Krog (www.adriankrog.com), en av Norges beste fotball triksere holdt et imponerende show til inspirasjon for de fleste.

En kjempemarsipankake fra Asker Produkt hadde nok stykker til alle som ville ha 

Til slutt var det utlodning blant dem som har kjøpt andeler i kunstgressbanen i tillegg til vanlig lotteri.

I ettermiddagssolen ble hoppeslott, griller og alt annet ble ryddet vekk og den flotte banen vår er nå offisielt åpnet til glede for mange.

Se også artikkel på Asker commune side web sider -> her <- saa-glad-blir-en-for-aa-vinne-straffekonk

adrian-trikser

kake

politikere

lagene

differe