Seier i årets siste hjemmekamp for DIF 94

Årets siste hjemmekamp gikk på Borgen kunstgress og vi fikk besøk av Grei. Et nytt bekjentskap og et godt lag som ikke hadde tapt en kamp i serien før dette oppgjøret.

Litt uvant for oss var det DIF som åpnet best og satte trykk på Grei forsvaret. Vi hadde på taktikk møte før kampen avtalt å bruke kantene våre både ved offensive backer og kantspillere. Dette lyktes vi med og fikk flere gode kombinasjoner spesielt på høyrekanten. I det 29 minutt av første omgang fikk Amanda ballen sentralt i banen og fra 30 meter klinte hun til og fikk et stjernetreff, et kanonskudd som gikk inn like under tverrliggeren og 1-0 til DIF. I siste spilleminutt av omgangen la Kristine et frispark inn i feltet til Grei, Selma fikk en fot på ballen og lobbet den flott over keeperen til Grei. Pauseresultet 2-0. Fortjent ledelse etter en god omgang av DIF jentene.

I andre omgang hadde Grei jentene bestemt seg for å slå tilbake. Vi ble litt for passive og slapp dem for lett til. 13 minutter ut i omgangen kom reduseringen en fint gjennomspill mellom våre midtstoppere som Grei spissen satte over vår keeper, 2-1. Grei fortsatte å trykke på men uten å skape de helt store sjansene. DIF kom etterhvert mer med i kampen og hadde flere halvsjanser. men med god kjemping og og stort sett spill på midtbanen endte kampen 2-1 til DIF.

Veldig bra både spilt og jobbet av DIF jentene. Takk også til trofaste supporterer som holdt ut i denne kalde høstkvelden.

Sesongens siste kamp er 12 oktober borte mot Nesøya.