Seier også i seriens siste kamp for DIF 96

Det ble til tider en underholdende kamp mot Røa på Borgen i seriens siste kamp på en drivende kald høstkveld.
Jentene startet første omgang med fint spill og presset Røa i store deler av omgangen. På sidelinjen var vi mest fornøyd med mange fine passningskombinasjoner.

Uttelingen kom etter 19 minutter hvor Marthe H kranglet til seg ballen rett utenfor Røas 16 meter og setter ballen til side for keeperen. DIF jentene fortsatte det fine spillet men Røa kom mer inn i kampen mot slutten av omgangen.
Pausereultat 1-0

Andre omgang startet som første, DIF dominerte men uten å komme til de helt store sjansene. Etter halvspilt omgang viste våre backer Ingeborg og Kristine K at det lønner seg å ha offensive backer. Kristine kom seg løs på høyrekanten og fikk lagt inn forran mål hvor Ingeborg kom stormende og satte ballen kontrolert i mål, et flott angrep og 2-0 som også ble sluttresultatet.

Flott avslutning på en sesong med varierende sportslige prestasjoner.

Takk til alle supportere som har fulgt oss gjennom hele sesongen.