Vårsesongens siste seriekamp endte med tap

Jentene har ikke tapt en seriekamp på DIF-banen på tre sesonger men avsluttet vårsesongen med 0-3 tap hjemme mot Linderud/HL. Vi viste at Linderud/HL var et bra lag men vi bestemte oss for å ta tak i kampen fra start.

Det gikk ikke som planlagt for allerede etter 2 minutter scoret de på et fint gjennomspill via sin venstre kant. Etter dette våknet vi skikkelig og tok mer og mer over. De hadde mye spill på midtbanen men det var vi som hadde presset og sjansene gjennom hele første omgang uten å få uttelling. Andre omgang startet som første hvor Linderud/HL tok kommandoen og vi måtte jobbe hardt for å stå imot. Vi kom til våre muligheter men klarte ikke å få utligningen. 14 minutter før slutt fikk vi enda et mål i mot. Vi la da over til 3-4-3 for å gjøre et forsøk på å få en scoring men lyktes ikke. I kampens siste minutt gikk det som det kan gå når man flytter laget høyt på banen, de gikk opp til 0-3 som også ble sluttresultatet.

Vi møtte et lag som var bedre enn oss og vi må si oss fornøyd med jentenes innsats. Takk til alle supporterne som ga oss full støtte. Dett var kanskje den siste kampen til dette laget.