Spleis for Mustafa Hasan

Kjære alle DIF-venner.
Vi håper dere alle har en fin førjulstid. Som dere sikkert har fått med dere i media, så er det en gutt fra vårt lokalområde, og mangeårig medlem i vår klubb, som risikerer utsendelse fra Norge, landet han bor i og har vokst opp i siden han var en liten guttunge. MUSTAFA HASAN har bodd på Engelsrud nesten hele sitt liv, sammen med sin familie. Han har gått på Vardåsen skole og Borgen skole, som barna til mange av oss. Kort fortalt; Norge er hans land, slik det også er vårt land. Han har også vært medlem av DIF i mange år. Han risikerer nå å bli utvist fra Norge, og tvangsdeportert til Jordan, et land han overhode ikke kjenner. Vi i DIFs styre ønsker å markere at klubben bryr oss om våre, og at Dikemark idrettsforening er «mer enn bare idrett». Det er ekstra  viktig for oss å markere støtte og sympati når en av våre i lokalmiljøet, risikerer å bli «røsket opp», og miste alt han har! ❤
Vi vil gi MUSTAFA HASAN vår moralske støtte og vår sympati. Som en ekstra hjelp starter vi også en kronerulling blant våre medlemmer, slik at Mustafa skal kunne ha bedre mulighet til å dekke de utgifter han har i forbindelse med den prosessen han står i.
Styret legger til rette for at alle våre medlemmer skal kunne ha en mulighet til å bidra med støtte i denne saken. Innsamlingen går via Spleis, og alle inntektene vil overføres et fond for Mustafa.
Under følger er link til et leserinnlegg fra Mustafa. Et av mange av de mange medieoppslag rundt hans sak. Det ligger også en link til innsamlingsaksjonen som går via Spleis. Der har dere mulighet til å legge inn en donasjon.
Vi glade for at også vi i Dikemark IF nå får markert vår støtte!