Sterkt resultat borte mot Lyn for J94

Det ble 2-2 borte mot Lyn. DIF stilte med bare 4 av 94 jentene, 7 av 96 jentene samt en 97 spiller. I tillegg hadde vi ikke vår keeper på plass slik at Kristine og Therese sto hver sin omgang. De ble ikke stilt på de helt store prøvene men sto rimelig sikkert begge to.

Første omgang startet med en forventet Lyn overtak. De spilte mye ball på midtbanen og forsøkte å spille gjennom via kantene sine, men vi hadde to gode backer (Henriette og Ingeborg) som stoppet det meste. Våre muligheter lå i lange oppspill til spissene og raske kontringer. Vi hadde et par muligheter men kom ikke til skikkelige avslutninger. 20 minutter ut i omgangen scoret Lyn etter et frispark som vi forsøkte å klarere innenfor 5 meteren men dessverre gikk klareringen i eget mål. Stillingen sto seg ut omgangen. En omgang hvor Lyn dominerte store deler av.

Andre omgang startet bedre enn første. Vi fikk etablert litt eget spill og kom til muligheter. Men det var Lyn som midtveis i omgangen økte sin ledelse etter at de kom rundt på høyre kant og fikk lagt inn forran mål hvor en Lyn spiller styrte ballen inn. Etter dette våknet DIF jentene skikkelig og vi overtok mer og mer. Uttellingen kom etter et gjennomspill litt ut på høyre kant og Hedda kom igjennom og løftet ballen fint over en keeper som sto vel langt ute. Flott scoring av Hedda(97 årgang) som hadde sin første kamp for laget. Jentene fortsatte å kjøre på og 8 minutter før full tid kom Mathilde gjennom, nesten lik situasjon som ved den første scoringen og satte ballen over keeperen.

2-2 etter full tid et resultat vi alt i alt var fornøyde med. Imponert over innsatsen til jentene som virkelig jobbet for hverandre og sto på hele kampen.