Kategorier


Arkiv


Skisamling på Brennabu

DIF har for 2. år på rad arrangert skisamling på Brennabu, Vaset i Valdres. Vi var samlet nesten 60 DIF’ere med stort og smått. Utøvere i alle aldersklasser fra 1999 – 2005. Lørdag opprant med flott knallblå himmel og ca 10 blå.

Noe høyere temperaturer enn varslet og absolutt helt fantastiske forhold. For mange var dette første turen med ski under bena denne sesongen. Vi kjørte 2 økter med trening hvor vi bød på mange ulike øvelser og stafetter, mens andre gikk tur i de flotte rundløypene i området. Det var meldt noe kaldere søndag, og det slo til. 26 blå kl 0800. Det vil si at det var ikke noe spørsmål en gang. All organisert utetrening ble avlyst. Men Kenneth, Tine og resten av trengergjengen visste råd. Vi hadde sirkeltrening for alle barna i Peisestuen. Der var stasjoner med hoppetau, dositting inntil veggen, planken, spensthopp og flere andre øvelser. En fantastisk innsats av alle barna.

Brennabu byr på mye god mat i en hyggelig atmosfære. Hjemmelaget lapskaus, indrefilet svin med bacon og fløtegratinerte poteter og hyrdepai og alle brødmåltider var det nystekt brød og godt utvalg av pålegg, frukt og grønt.

Vi håper at enda flere finner anledning til å delta på DIF’s familiesamling til neste år. Samme sted samme helg.