G99 i Norway cup

En stor gjeng innbitte og 100% klare gutter har så langt spilt fem kamper i Norway Cup denne uken.  Foreldrene har stilt opp og heiet laget frem.  Man kan her bare konstatere at selv om lagets spillere i er interessert i å vinne kamper, så er også foreldrene sinnsstemning mye bedre etter seier enn den er etter tap.  Når seieren er i havn vanker det pølser og brus i store mengder til spillerne, mens pengene ikke sitter like løst etter tap.  For lagets spillere er det defor bra at det så langt har vært fire seire og bare et tap.

Kl 1020 på mandag var første kamp og guttene var nok litt nervøse før møtet med Oppsal, men nervøsiteten var ubegrunnet. Laget rundspilte Oppsal etter alle kunstens regler, og vant til slutt kampen 9-1.  Tror nok Oppsal måtte ha noen Paracet etter den kampen da de ble brukt som rundingsbøyer for raske og hardt jobbende DIF spillere. Sondre scoret fire mål og ekte hatrick, Alexander scoret to mål, Kornelius to mål og Aslak ett mål.  Fredrik hadde et knallskudd i ”tverra”, og Patrik med tre målgivende pasninger.

Kl 1340 var det kamp mot Start Russland. Det var stor usikkerhet rundt denne kampen og Start åpnet bra mens vi sov litt.  Imidlertid, i 2. omgang tok DIF en grusom hevn og vant til slutt kampen 3-2.  Dette er et bevis på at det å jobbe sammen som et lag er meget viktig, i tillegg til ikke å gi opp.  Anført av en meget aggressiv og hardt kjempende Nikolai (temmet den russiske bjørnen) med Adrian P, Fredrik, Anders og Herman lagde Alexander 3 imponerende mål. Tore sto som en vegg i mål.  I denne kampen var det DIF som var supermakt og som viste hva styrke og utholdenhet betyr.

Kl 1100 på onsdag var det Bærum som sto for tur.  Respekten var kanskje litt stor, trøttheten i beina var der kanskje fremdeles, for selv om vi var jevnt spillende med Bærum tapte vi 2-0.  Neste gang vinner dere gutter!

Kl 1540 på onsdag var det Bjørndals tur til å få seg en leksjon i effektiv fotball.  Dette var en kamp som var jevn i 1. omgang, men i 2. omgang sto så guttene frem som de vikingene deres forfedre var.  Carl S. sperret målet, August, Herman og Aslak kontrollerte det defensive, mens Patrik Adrian B og Sondre styrte angrepet.  5-1 til DIF 99.

Siste kamp kl 1740 på onsdag var mot Søndre Høland.  Alle trodde dette skulle bli lett match, men der tok vi feil.  Søndre Høland kjempet og var farlig frempå flere ganger.  Carl S og Tore måtte flere ganger ut i full strekk for å holde buret rent.  Mange av oss på sidelinjen trodde nok at dette ble en 0-0 kamp.  Imidlertid var det den hjemvendte DIF gutten, han som få hadde sett på tre år, han som reiste som en liten gutt, han som nå alle var så glad i å få tilbake, som tok ansvar og klinka til med venstrefoten fra midtbanen.  Det ble  helt stille blant tilskuerne da de så på ballen som gikk i en stor bue og til slutt gikk i mål.  Jubelbrølet, da ballen gikk i mål, kunne sikkert høres helt til Slemmestad.  Vi vant! Takk for at du er tilbake Jacob!

Onsdag kveld etter fem kamper er vi slitne og solbrente, men lykkelige!  For en fantastisks gjeng, for et kameratskap og for noen supre fotballspillere.  Vi gleder oss allerede til fredagen!