J2000: Ny seier i 5’er

J2000 er fortsatt ubeseiret i årets 5’er-serie etter en sterk seier mot Lommedalen.

Kampen ble spilt på en liten grusbane i Lommedalen. Selv om grusbaner er vanskelig å få til fint spill på, prøvde jentene hele tiden å finne hverandre. Selv om DIF tok ledelsen, kom Lommedalen sterkt tilbake og ledet til pause. Pep-talken i pausen hjalp tydeligvis, for i 2. omgang var det stort sett 1 lag på banen. DIF scoret 4 mål tidlig i omgangen etter til dels glitrende spill, og Lommedalen ble stort sett liggende i forsvar. Kampen endte 6-4 til DIF.  Da har vi spilt 9 5’er-kamper så langt og vunnet alle! 3 kamper gjenstår mot 3 gode lag, så vi håper jentene holder trykket oppe et par uker til.

7’er-kampen mot Vollen ble en merkelig kamp. Dessverre måtte vi spille på grus, men innsatsen var på topp gjennom hele kampen. DIF presset Vollen stort sett hele kampen, spesielt i 2. omgang foregikk alt spillet på Vollens halvdel. Denne kvelden manglet det lille ekstra framfor mål. Skuddene satt ikke helt som de pleier, og Vollen spilte lurt med 4-5 i forsvar og en «målsnik» gjennom hele kampen. Til tross for DIFs dominans klarte Vollen å kontre inn 4 mål, og vant derfor 4-1. DIF stilte med hele 13 spillere denne kvelden, og da blir det mange bytter og litt for lite spilletid per spiller. Flott innsats mot eldre motstandere nok en gang!