J2000: Seiersrekka fortsetter

Denne uka spilte vi 2 5’er-kamper, og det endte med 2 sterke seiere.

Begge motstanderne denne uka var lag vi kjente fra før, og som vi visste hadde gode enkeltspillere. Men hva hjelper det når vi stiller med et helt lag med toppspillere?

Tirsdag spilte vi mot et av de bedre Asker-lagene. Vi åpnet litt famlende, men da det først løsnet var vi ustoppelige. Flotte angrep ble rullet opp,, og vi gikk til pause med en solid 4-0 ledelse. I 2. omgang fortsatte det massive presset, men Asker spilte med nesten hele laget i forsvar, og da er det vanskelig å score på et lite 5’er-mål. Asker hadde et par farlige kontringer, og reduserte på et kanonskudd, og kampen endte 4-1 til DIF

Torsdag var det Bærum 3 som stod for tur. Dette er et lag vi har spilt jevnt med tidligere sesonger, men i år var det klasseforskjell. Målene rullet inn, og 5-1 til pause ble til 11-4 seier til slutt. Det sier sitt at kampens beste spiller var Bærums keeper i 2. omgang! Trenerne til Bærum var også veldig imponerte, DIF er utvilsomt det beste laget de har møtt.